Διαφανές ακρυλικό χρώμα για δημιουργικό σχεδιασμό φωτεινών εφέ, λεζάντες ή σχόλια όπου χρησιμοποιείται blacklight.

Στην δεκαετία του '70 και του '80, αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος του κάθε δωματίου. Ένα μαύρο φως σήμερα παραμένει ένα δημοφιλής εφέ φωτισμού σε κλαμπ και ντίσκο, καθώς και μπαρ, μοντέρνα εστιατόρια και σαλόνια. Πλέον η CLOU προσφέρει πολλές τυποποιημένες και ειδικές εφαρμογές για το χώρο της εστίασης, ολοκληρώνοντας τώρα το "CLOUCRYL Black-Light". 

Το Blacklight είναι μια αόρατη για τον άνθρωπο πηγή φωτός που ξετυλίγεται μόνο σε σκοτεινά δωμάτια φωσφορίζοντας. Το νέο "Black Light" ψεκασμού CLOU χρησιμοποιεί αυτό το αποτέλεσμα από τις φωσφορίζουσες ουσίες που περιέχονται στο χρώμα. 

Το διαφανές βερνίκι ρητίνης 2K ακρυλικό ψεκάζεται απευθείας σε ξύλο, μέταλλο ή μία ποικιλία πλαστικών επιφανειών. Είναι κατάλληλο όχι μόνο για χρήση στο εργαστήριο, αλλά επίσης ιδανικό για τη ζωγραφική στο χώρο. 

Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει σε  μπαρ, κλαμπ ή ντίσκο και στα στάδια θεάτρων ή αίθουσες συναυλιών. Με τη βοήθεια των προτύπων μπορούν να δημιουργηθούν εντυπωσιακά αντικείμενα τέχνης, εικόνων, γραφικών στους τοίχους ή διακοσμητικά.

Η ισχυρή φωτεινότητα της επίσημης χρωστικής ουσίας CLOUCRYL® SprayTec τονίζει ξεκάθαρα τα βαμμένα αντικείμενα κάτω από το υπεριώδες φως.

Με μια ματιά
  • Αόρατο για το ανθρώπινο μάτι.
  • Πηγή φωτός που αποκαλύπτεται μόνο σε σκοτεινά δωμάτια και φωσφορίζουσες επιφάνειες με blacklight
Λεπτομέρειες

Μαύρο φως ή υπεριώδες φως είναι ένα ακόμα δημοφιλές εφέ φωτισμού σε κλαμπ ή μπαρ. Αυτή η πηγή φωτός εμφανίζει την επίδρασή της σε ένα σκοτεινό δωμάτιο εξοπλισμένο με blacklight υπεριώδη φώτα με αποτέλεσμα οι ψεκασμένες επιφάνειες να φωσφορίζουν και να λάμπουν. Η νέα φαινομενική τεχνολογία CLOUCRYL® Spraytec Blacklight δημιουργεί αυτό το αποτέλεσμα χάρη στις ειδικές χρωστικές ουσίες φθορισμού που περιέχονται στην βαφή. Το BlackLight είναι ένα διαφανές βερνίκι ρητίνης ακρυλικού 2K και ψεκάζεται σαν σπρέι τοπικά στην επιφάνεια που θέλετε να αντανακλάται. Έτσι με απλό τρόπο μπορεί να επιτευχθεί ένα συναρπαστικό διακοσμητικό εφέ φωτισμού πάνω σε ξύλο και διάφορα μέταλλα και πλαστικές επιφάνειες με τη χρήση του μαύρου φωτός (blacklight).

Μπορεί να εφαρμοστεί και σε ενιαία τμήματα αντικειμένων σε ένα κατάστημα όπως σοβατεπί ή οδούς διαφυγής και να έχει εξίσου αποτελεσματικό τονισμό. Άλλες τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τον ψεκασμό των πάγκων στο lounge μπαρ και κλαμπ, καθώς και θέατρα ή αίθουσες συναυλιών. Με τη βοήθεια των προτύπων, επίσης, μπορούν να επιτευχθούν εντυπωσιακά έργα τέχνης, εικόνων, γραφικών τοίχο ή διακόσμησης. 

Τα δικαιώματα της τεχνολογίας CLOUCRYL® Spraytec Blacklight κατέχει η CLOU και είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Πεδία εφαρμογής

Κατάλληλο για θέατρα, παιδικούς σταθμούς, χριστουγεννιάτικα εφέ, κλαμπ, μπαρ κ.ο.κ.

Εφαρμογή σε ξύλα, μέταλλα και πλαστικά

Συσκευασία
Ποσότητα στο κιβώτιο Λίτρα ανά τεμάχιο
6
400mL

CLOUCRYL BLACKLIGHT Αόρατο Υπεριώδες Σπρέι για Επιφάνεις SprayTec 400mL

  • Κατασκευαστής: CLOU
  • Κωδικός Προϊόντος: 000029
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο